Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 430 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, scorțișoară măcinată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Vafe de dovleac cu frisca condimentata, Supă de dovleac cu frișcă condimentată, și Mini Plăcinte Cu Dovleac Cu Frișcă Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. remodelați marginea crustei pentru a forma o jantă înaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți crusta până se rumeneste, apăsând fundul și părțile laterale ale crustei ocazional cu spatele furculiței, aproximativ 14 minute. Crusta rece pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Bateți dovleacul, laptele condensat, smântâna, 1 1/2 lingurițe de scorțișoară, 1/2 linguriță de ghimbir, vanilie și ienibahar într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Smântână
Ienibahar
Scorțișoară
Dovleac
Vanilie
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă în crustă (poate rămâne o umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți plăcinta până când umplutura este umflată în jurul părților laterale și așezată în centru, aproximativ 55 de minute. Plăcintă rece pe raft. (Se poate face înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 ore sau acoperiți și răciți peste noapte.)
8
Bateți frișca, zahărul, 1/2 linguriță de scorțișoară și 1/4 linguriță de ghimbir în castron până se formează vârfuri. Lingurați păpuși mari în jurul marginii plăcintei și serviți.