Placinta cu spanac si Feta

Placinta cu spanac si Feta
Spanacul și plăcinta Feta necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de foi de patiserie puf, buruieni de mărar, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri de pui cu spanac și Feta (aka burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Feta-Spanac Dip, și Placinta Cu Feta Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Dezghețați patiseria la temperatura camerei timp de 40 de minute.
2
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și gătiți până sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați spanacul și gătiți până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Bateți supa, ouăle și buruienile de mărar într-un bol mediu. Se amestecă amestecul de brânză și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
10
Rulați într-un dreptunghi de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Așezați-l într-o tigaie de 13 x 9 inci. Se acoperă cu amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Întindeți foaia de patiserie rămasă și așezați-o peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
13
Tăiați 4 fante în partea superioară a patiseriei.
14
Coaceți timp de 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista