Placinta cu branza proaspata de capsuni necesita in jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 346 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 307 de fani. Un amestec de ouă, suc de lămâie, crustă de plăcintă adâncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Căpșuni Proaspete Topped Cheesecake, Cheesecake în stil New York cu Topping proaspăt de căpșuni, și Plăcintă Proaspătă De Mure.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți crusta de plăcintă până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scoateți crusta din cuptor și rotiți temperatura cuptorului până la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Bateți crema de brânză, ouăle, 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de suc de lămâie într-un bol până când sunt combinate fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Bateți împreună 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb, apă, 1 lingură de suc de lămâie și gelatină de căpșuni într-o cratiță până se omogenizează; așezați la foc mediu și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand constant, pana cand gelatina s-a dizolvat si glazura s-a ingrosat, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane Runts
Dressing Japonez De Susan Preparat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
10
Aranjați căpșunile feliate deasupra umpluturii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Se toarnă glazura caldă peste căpșunile feliate. Se răcește bine la frigider înainte de servire.