Plăcintă germană cu roșii
Plăcinta germană cu roșii durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană, primară și cetogenă servește 4 și costă 63 de cenți per porție. O porție conține 97 de calorii, 7 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă este plăcută de 2 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână condimente, brânză mozzarella, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Supa germană de roșii a săteanului, plăcinta germană cu ciocolată și plăcinta germană cu ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aranjați feliile de roșii într-un singur strat în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei forme adânci de plăcintă. Aranjați felii de brânză mozzarella în centru.
Stropiți cu condimente italiene.
Coaceți 5 minute în cuptorul preîncălzit, sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Chantal Late Harvest Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Chateau Chantal Late Harvest Riesling