Plăcintă Cu Spanac Și Brânză Elvețiană

Plăcintă Cu Spanac Și Brânză Elvețiană
Dacă $2.39 pe portie se încadrează în bugetul dvs., spanacul și plăcinta Elvețiană ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 317 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Ouă la cuptor cu spanac și Bietă Elvețiană, Chard elvețian sau spanac cu nuci de pin și stafide (ww), și Prăjituri crocante cu brânză elvețiană cu spanac cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați bietă și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Îndepărtați bietul și ceapa cu o lingură cu fante și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se pune spanacul in tava incalzita saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se sotează până se ofilesc.
8
Lăsați spanacul să se răcească în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
În timp ce spanacul se răcește, adăugați scallions, mărar, ouă, nucșoară, sare, piper și feta la chard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Se amestecă pentru a combina.
11
Când spanacul este suficient de rece pentru a fi manipulat, înfășurați prosoape de hârtie și stoarceți cât mai multă umiditate posibil. Se toacă spanacul și se adaugă în bietă. Aruncați amestecul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Chard ElvețianChard Elvețian
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
12
Umeziți ușor un vasprosop.
13
Așezați o bucată de aluat phyllo pe fundul tigaiei cu formă de arc, permițând părții să depășească partea laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
14
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
15
Așezați o altă bucată de filo ușor suprapusă lângă prima, apoi periați cu unt. Continuați să creați un prim strat de phyllo, ventilând din centrul tigaiei, până când tigaia este acoperită. Acoperiți phyllo cu prosop umed între utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Repetați procesul de acoperire a tigaiei cu filo până când au fost așezate în total patru straturi. Umpleți tigaia cu amestec de bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Îndoiți marginile drapate ale filoului peste umplutură.
18
Ungeți cu unt. Acoperiți orice Deschidere din Centrul plăcintei cu filo și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
19
Adăugați încă un strat de filo peste partea superioară a plăcintei, terminând cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
20
Coaceți plăcinta până devine aurie, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
21
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista