Placinta cu piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 150 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, zahăr, tapioca minut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Placinta De Piersici De Modă Veche, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Amestecați piersicile, zahărul, tapioca și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Tapioca
Suc De Lămâie, Opțional
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Așezați 1 din crustele de plăcintă în placa de plăcintă de 9 inci. Umpleți cu amestec de fructe; punct cu unt. Acoperiți cu crusta de plăcintă rămasă; sigiliu și marginea flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Resturi Proaspete
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Tăiați mai multe fante în crusta superioară pentru a permite scăparea aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când sucurile formează bule care izbucnesc încet. Mișto.