Coconut Custard Pie II este un vegetarian desert. O porție conține 1243 calorii, 19g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, unt, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Cremă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți ușor ouăle, amestecați zahărul alb, sarea și vanilia. Se amestecă treptat laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Vanilie
Ouă
Lapte
Sare
3
Adăugați 1/2 cană nucă de cocos la umplutură și rezervați restul de 1/2 cană pentru partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
4
Se toarnă umplutura în coajă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
5
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centrul plăcintei iese curat. Se răcește complet plăcinta.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
6
Înainte de servire, amestecați 1/2 cană de nucă de cocos cu unt și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nucă De Cocos
Unt
7
Se presară deasupra plăcintei. Se fierbe, la aproximativ 3 sau 4 centimetri distanță de căldură, timp de 2 până la 4 minute.