Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Plăcinta cu cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 408 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, lapte, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă cu căpșuni și smântână, și Piersici și batoane de plăcintă cu cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară. Făinați ușor o suprafață de lucru și rulați aluatul într-o rundă de aproximativ 12 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Căptușiți o farfurie de plăcintă de 9 inci cu aluatul și pliați excesul sub sine, sertizând marginile pentru a sigila. Pătrundeți baza crustei cu o furculiță de mai multe ori, tapetați cu o bucată de hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până când aluatul începe să se întărească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți greutățile plăcintei și hârtia pergament și continuați să coaceți până când aluatul este uscat și ușor maroniu, cu aproximativ 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Tăiați bananele în felii groase de 1/4 inch și suprapuneți-le pentru a umple fundul crustei răcite; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2
Așezați amidonul de porumb într-un castron mediu și bateți în 1/2 cană de lapte, apoi gălbenușurile, până se încorporează și smooth.In o cratiță mare se amestecă împreună laptele de cocos, zahărul, sarea și laptele rămas și se aduce la fierbere la foc mediu. Odată ce fierbe, amestecați încet amestecul de gălbenușuri și reduceți focul la mediu scăzut. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați și răzuiți în mod constant fundul oalei pentru a preveni arderea; gatiti pana cand amestecul ajunge la 180 km F pe un termometru citit instant, aproximativ 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4
Se toarnă crema fierbinte în crusta de plăcintă și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Odată răcit, acoperiți și refrigerați până când este ferm și răcit, cel puțin 30 de minute sau până la 12 ore.Pentru topping: când este gata de servit, combinați smântâna și zahărul pudră într-un bol de amestecare răcit și bateți până se formează vârfuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Se întinde uniform pe suprafața plăcintei și se presară nucă de cocos prăjită peste smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Serviți imediat sau răciți până la 8 ore.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista