Plăcintă cu carne de Crăciun

Plăcintă cu carne de Crăciun
Plăcinta cu carne de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 472 de calorii , 32 g de proteine și 25 g de grăsimi . Pentru 2,11 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de amestec de sos de vită, apă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a fost perfect. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . Cu un scor de 88% , acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt plăcintă cu carne de Crăciun - gătiți înainte și congelați , plăcintă cu carne rustică de curcan - o alternativă sănătoasă de Crăciun și carne tocată de Crăciun - fără carne! .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc și căprioară la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Se amestecă apa, ceapa, morcovul, amestecul de sos, cimbru, muștar, usturoi, salvie, piper și sare. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VânatVânat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgere. Amestecați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Aliniați un 9-in. farfurie adanca de placinta cu aluat de jos; tăiați chiar și cu marginea.
4
Adăugați amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei. Faceți decupaje decorative sau tăiați fante în patiserie; pune peste umplutură. Tăiați, etanșați și marginile canelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Ungeți aluatul și tăieturile cu lapte; puneți decupaje pe plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
7
Coaceți la 400° timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350°, coaceți 35-40 de minute mai mult sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista