Plăcintă Cu Budincă De Banane
Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, crusta de plăcintă pentru vase adânci pet-Ritz, budinca instant bananan și amestecul de umplere a plăcintei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, și Cel Mai Bun Vreodată Banana Pudding Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Coaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru coaja de plăcintă coaptă cu o singură crustă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Rezervați 8 fursecuri cu napolitane de vanilie; zdrobiți grosolan restul de 16 fursecuri. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți laptele și amestecul de budincă cu biciul aproximativ 2 minute sau până se îngroașă. Lingură 3/4 cană budincă în coajă de plăcintă răcită. Se acoperă cu jumătate din prăjiturile de napolitane de vanilie zdrobite și jumătate din feliile de banane. Repetați straturile; deasupra cu budinca rămasă. Acoperiți suprafața plăcintei cu folie de plastic. Refrigerați 3 ore pentru a amesteca aromele.
Chiar înainte de servire, îndepărtați folia de plastic. Completați fiecare porție cu o păpușă de topping bătut și o prăjitură cu napolitane de vanilie. Acoperiți și refrigerați orice plăcintă rămasă.