Plăcintă Cu Bezea De Lămâie La Cuptor

Plăcintă cu bezea de lămâie la cuptor ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 576 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de coajă de lămâie confiată, smântână grea, crustă de plăcintă la cuptor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă Cu Bezea De Lămâie La Cuptor, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță medie, amestecați amestecul de budincă și zahărul. Bateți încet laptele și sucul de lămâie până se omogenizează. Bateți gălbenușurile într-un castron mic și adăugați-le în tigaie.
Bateți până se încorporează. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc până se îngroașă. Se lasă să se răcească într-o baie de gheață.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 oră.
Tăiați în pene și serviți cu frișcă de lămâie.;
Într-un bol de amestecare răcit adăugați smântâna grea, coaja de lămâie, sucul de lămâie și zahărul pudră. Folosind un mixer portabil, bateți până se formează vârfuri moi.
Se transferă într-un castron de servire și se ornează cu coaja de lămâie confiată. Se da la frigider pana este gata de servit.
Vin recomandat: Recolta Târzie Sauvignon Blanc, Vin De Gheață, Portul Alb
Late Harvest Sauvignon Blanc, Ice Wine și White Port sunt alegerile mele de top pentru Lemon Meringue Pie. Deoarece plăcinta cu bezea de lămâie este destul de acidă, puteți merge cu oricare dintre aceste vinuri dulci. Pivnițele Saddleback Nils Late Harvest Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Pivnițele Saddleback Nils Late Harvest Sauvignon Blanc]()
Pivnițele Saddleback Nils Late Harvest Sauvignon Blanc
Desert într-o sticlă, cu arome de pere uscate, măr copt, smochine, condimentate cu nucșoară, cuișoare, ienibahar și vanilie. Greutate medie, luminoasă și deosebit de echilibrată - cu dulceața potrivită și o aciditate plină de viață.