Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie

Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu bezea cu lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 223 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Un amestec de gălbenușuri de ou, apă, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°. Faceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coajă coaptă folosind tigaie de sticlă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați 1 1/4 căni de zahăr, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat în apă rece până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana fierbe amestecul. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu furculița. Se amestecă aproximativ 1/4 cană de amestec fierbinte în gălbenușuri de ou. Se amestecă treptat amestecul de gălbenuș în amestec fierbinte. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana fierbe amestecul. Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se ia de pe foc. Se amestecă untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
8
Se toarnă în coajă coaptă răcită.
9
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.într-un castron mic adânc cu mixer electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și vanilie la viteză medie aproximativ 1 minut sau până se formează vârfuri moi. La viteză mare, bateți treptat în zahăr 1 lingură la un moment dat până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este dizolvat. Lingura bezea pe umplutura fierbinte; răspândit la marginea crustei pentru a sigila bine și pentru a preveni contracția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
10
Coaceți la 177° 12 până la 15 minute sau până când bezea devine maro auriu deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se dă la frigider până se pune umplutura, aproximativ 3 ore. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista