Plăcintă cu afine fără Gluten cu crustă de făină de porumb

Plăcintă cu afine fără Gluten cu crustă de făină de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta de afine fără Gluten cu crustă de făină de porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 533 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, ou, făină de tapioca și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă crocantă de afine cu crustă de fulgi de ovăz (fără Gluten + Vegan), Galette de afine și mure cu crustă de făină de porumb, și Placinta de afine cu crusta de faina de porumb si crema de lamaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, așezați făină, făină de porumb, 2 linguri zahăr, guma de xantan, 1/2 linguriță sare și condimentul plăcintei cu dovleac. Capac; puls, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Gumă XantanGumă Xantan
Făină De PorumbFăină De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați 1/2 cană de unt și scurtarea. Capac; pulsați până se formează firimituri grosiere, aproximativ 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Adăugați apă; pulsează doar până când aluatul se reunește. Împărțiți aluatul în jumătate; aplatizați fiecare într-un disc. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Într-un castron mare, aruncați afine, 1/2 cană zahăr, amidon de porumb, conserve, 1/4 cană unt, coajă de lămâie, suc de lămâie și 1/8 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ConservăConservă
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tapetați foaia de prăjituri cu folie; așezați pe raftul inferior al cuptorului pentru a prinde orice picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Încălziți cuptorul la 191°.desfaceți 1 disc de aluat (păstrați aluatul rămas la frigider până când este gata de utilizare). Între 2 foi de hârtie pergament de gătit stropite generos cu făină de orez, rotiți aluatul în rotund de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Îndepărtați cu grijă bucata superioară de hârtie pergament; înlocuiți hârtia și întoarceți-o. Îndepărtați hârtia pergament din a doua parte a aluatului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
7
Așezați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos pe aluat rotund. Întoarceți farfuria cu aluatul; îndepărtați hârtia pergament și aruncați. Pat aluat în farfurie, apăsând împreună orice fisuri sau lacrimi. Într-un castron mic, bateți albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
8
Ungeți aluatul. Lingura se umple în farfurie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
9
Desfaceți al doilea disc de aluat. Între 2 foi de hârtie pergament de gătit stropite generos cu făină de orez, rotiți aluatul în rotund de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Îndepărtați cu grijă bucata superioară de hârtie pergament; inversați aluatul pe umplutură. Îndepărtați hârtia pergament din a doua parte a aluatului și aruncați-o. Folosind cuțit ascuțit, tăiați cruste chiar și cu marginea plăcii; crimp marginea cu furculita pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuțitCuțit
10
Tăiați orificiile de ventilație în crusta superioară. În castron mic, bateți gălbenușul de ou și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Ungeți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Se presară cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
13
Coaceți 1 oră până la 1 oră 10 minute sau până când crusta este aurie și umplutura este cu bule. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista