Plăcintă cu șifon de dovleac a Mariei

Plăcintă cu șifon de dovleac a Mariei
Plăcinta de șifon de dovleac a Mariei necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 de cenți pe porție, primești un desert care servește 8. O porție conține 225 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 14 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac, Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac, și Plăcintă Cu Sifon Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile de cracker graham, 1 linguriță de scorțișoară, 3 linguri de zahăr și untul topit împreună într-un castron și apăsați amestecul de crustă în fundul unei farfurii de plăcintă de 9 inci, apăsând firimiturile pe partea laterală a farfuriei. Se răcește până când crusta este fermă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă apa într-un castron și se presară gelatina peste apă. Lăsați gelatina să se înmoaie în apă timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați dovleacul, gălbenușurile de ou, 1/2 cană de zahăr, lapte, sare, ghimbir și 1/4 linguriță de scorțișoară într-o cratiță și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți amestecul la foc mediu-mic până aproape ajunge la foc mic și gătiți până se îngroașă, amestecând continuu, aproximativ 5 minute; se amestecă gelatina și apa până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
5
Scoateți amestecul de pe foc.
6
Într-un castron separat, bateți albușurile cu un mixer electric până formează vârfuri moi; bateți treptat în 1/2 cană de zahăr și extractul de vanilie până când amestecul este lucios. Îndoiți ușor albușurile în amestecul de dovleac, păstrând cât mai mult aer în amestec. Scoateți amestecul de dovleac în crusta de cracker graham. Se răcește câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
DovleacDovleac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Pie funcționează foarte bine cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca McFadden late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
McFadden Recolta Târzie Riesling
McFadden Recolta Târzie Riesling
Late Harvest și Botrytis-binecuvântat, ca Chantoteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Honeyed caise întâlnește plăcintă cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista