Placinta clasica de afine este o fără lactate desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 328 calorii. Mergeți la magazin și ridicați afine, scurtare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 229 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Plăcintă Cu Afine, Plăcintă Clasică Cu Afine, și Plăcintă Clasică Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați 2 căni de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate; formați în 2 runde aplatizate pe suprafața ușor făinată. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Cuptor de căldură la 425 F. cu sucitor presarata cu faina, rola o rundă în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Cuptor
6
Într-un castron mare, amestecați zahărul, 1/2 cană de făină și scorțișoara. Se amestecă afine. Lingură în farfurie de plăcintă căptușită cu patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Presărați orice amestec de zahăr rămas peste amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Zahăr
8
Se presara cu suc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
9
Tăiați untul în bucăți mici; se presară peste afine. Acoperiți cu produse de patiserie de top care au fante tăiate în ea; sigiliu și flaut. Acoperiți marginea cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când crusta se rumeneste și sucul începe să buleze prin fante în crustă, îndepărtând folia pentru ultimele 15 minute de coacere. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 2 ore.