Pizzette cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pizzette cu Fontina, roșii, busuioc și Prosciutto. Această rețetă face 16 porții cu 93 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, brânză fontina, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pizzette cu Gorgonzola, roșii și busuioc, Pizzette cu Gorgonzola, roșii și busuioc, și Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu Cabernet-reducere de șalotă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 buc. F. presărați ușor foaia de copt cu margini cu făină.
Întindeți aluatul de pizza pe o suprafață ușor făinată de 1/4 inch grosime. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 1/2 inch, tăiați 16 runde de aluat. Aranjați rundele pe foaia de copt pregătită.
Presărați rondele cu brânză Fontina, împărțind în mod egal.
Așezați 2 sferturi de roșii pe fiecare rundă, apăsând ușor în aluat.
Presărați roșiile cu parmezan. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Coaceți pizzette până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Stropiți Pizzeta cu ulei de măsline, apoi presărați busuioc și ușor cu sare și piper. Cearșaf prosciutto benzi peste. Aranjați pe platou și serviți imediat.