Pizze individuale la grătar
Pizzele individuale la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde setul de rețete pentru felul principal. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 406 calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a fost pe gustul ei. Va fi un succes la evenimentul dvs. de 4 Iulie . Dacă aveți la îndemână busuioc, ceapă verde, semințe de floarea-soarelui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Per total, această rețetă obține un scor extraordinar de 97% . Rețete similare includ legături individuale de chiftele , sufleuri individuale de căpșuni și parfait-uri individuale de tiramisu .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, drojdia, sarea și zahărul.
Adăugați apa și uleiul; amestecați doar până se formează un aluat moale. Răsturnați pe o suprafață înfăinată; frământați până devine neted și elastic, aproximativ 5-7 minute. Acoperiți și lăsați să stea 10-15 minute.
Între timp, într-un blender, combinați ingredientele pentru pesto. Acoperiți și mixați până obțineți o compoziție fină, răzuind des marginile. Dați deoparte.
Împărțiți aluatul în sferturi.
Rulați fiecare porție într-un cerc de 15 cm. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind un clește cu mâner lung, ungeți ușor grătarul.
Pregătiți grătarul pentru foc mediu indirect folosind o tavă de scurgere.
Puneți aluatul peste zona de căldură directă. Acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până se umflă și devine auriu. Întoarceți și puneți aluatul peste tava de scurgere.
Întindeți pesto peste crustă. Presărați cu 2/3 cană de mozzarella, roșii, ceapă, ardei, parmezan și mozzarella rămasă. Frigeți la grătar, acoperit, la foc mediu indirect, timp de 3-5 minute sau până când brânza se topește și crusta este ușor rumenită.