Pizza cu roșii Cherry din grâu integral și dovlecei

Reteta de rosii Cherry de grau integral si dovlecei Pan Pizzan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 8.62 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 1729 calorii. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella parțial degresată, sare kosher, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Roșii Cherry, dovlecei și Pizza Pesto, Roșii Cherry, Panglică De Dovlecei Și Pizza Burrata, și Pizza Prăjită Cu Usturoi, Spanac Și Roșii Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o piatră de pizza sau o foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și preîncălziți la 500 de grade F. Aruncați dovlecelul cu 1/4 linguriță de sare într-un bol mediu și lăsați să stea.
Pulverizați fundul unei tigaie metalică de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și începeți să-l presați într-o formă dreptunghiulară.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și apăsați-l uniform până la margini.
Așezați tigaia pe piatra de pizza fierbinte și coaceți parțial aproximativ 10 minute. Fundul ar trebui să fie ușor maro auriu și crocant.
Scoateți tigaia din cuptor.
Presărați crusta cu mozzarella într-un strat uniform. Uscați dovleceii și șindrilați rundele într-un singur strat peste mozzarella. Pulverizați roșiile cherry cu spray de gătit și aruncați cu 1/4 linguriță de sare într-un bol mic, apoi acoperiți stratul de dovlecel cu roșiile, măslinele și feta.
Stropiți peste tot cu uleiul de măsline.
Întoarceți pizza la cuptor și coaceți până când fundul este maro auriu profund și roșiile cherry s-au ofilit, 18 până la 20 de minute,
Sus cu frunze de busuioc rupte.
Amestecați împreună apa caldă, mierea și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu.
Adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Formați aluatul în 1, 2 sau 4 bile, pentru pizza mare, medie și mică.
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați să se odihnească 30 de minute. Aluatul poate fi apoi modelat și gătit după dorință sau învelit bine și congelat până la 1 lună. Dezghețați aluatul congelat la temperatura camerei, formați și gătiți după dorință.