Pizza cu pui, anghinare și busuioc

Pizza cu pui, anghinare și busuioc ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 242 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de pre - ciuperci, ulei de măsline, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza grecească cu pui și anghinare, Pesto cu bacon-busuioc și Pizza cu pui, și Anghinare la grătar cu baie de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 6 minute.
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt unsă; puneți sosul de paste pe crustă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor. Se acoperă cu ciuperci, pui și anghinare; se presară cu brânză.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când crusta este aurie. Se acoperă cu busuioc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.