Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina

Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina
Rețeta Pizza de pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă face 4 porții cu 1222 calorii, 41G de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, pâine, ciuperci cu buton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Crocant Busuioc Caramelizat Gradina Legume + Fontina Franceză Pâine Pizza, Pizza cu Pesto de pătrunjel, ciuperci Cremini, Fontinan și brânză de capră, și Rozmarin De Ciuperci Și Brânză La Grătar Fontina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile porcini într-un bol și acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea până se înmoaie, 30 de minute.
3
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți cremini sau capacele de ciuperci cu buton alb cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
5
Așezați ciupercile pe grătar, cu capacul în jos și grătați până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Întoarceți capacele și continuați să grătați până când ciupercile sunt fierte, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți porcinele din lichidul de înmuiere și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie cu câteva linguri de lichid de înmuiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați ciupercile cremini, pulpa de usturoi, nucile, pătrunjelul și cimbrul într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați 1/4 cană de brânză Romano și pulsați de câteva ori pentru a încorpora. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
10
Ungeți pâinea pe partea tăiată cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Răspândiți uniform pesto-ul pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de pâine. Topim pesto-ul cu brânza fontina, ne întoarcem la grătar, cu brânza în sus, închidem capacul grătarului și gătim până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Scoateți din grătar și presărați cu Romano-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista