Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina

Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina
Rețeta Pizza de pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă face 4 porții cu 1222 calorii, 41G de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, pâine, ciuperci cu buton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Crocant Busuioc Caramelizat Gradina Legume + Fontina Franceză Pâine Pizza, Pizza cu Pesto de pătrunjel, ciuperci Cremini, Fontinan și brânză de capră, și Rozmarin De Ciuperci Și Brânză La Grătar Fontina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile porcini într-un bol și acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea până se înmoaie, 30 de minute.
3
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Ungeți cremini sau capacele de ciuperci cu buton alb cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Așezați ciupercile pe grătar, cu capacul în jos și grătați până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Întoarceți capacele și continuați să grătați până când ciupercile sunt fierte, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți porcinele din lichidul de înmuiere și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie cu câteva linguri de lichid de înmuiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați ciupercile cremini, pulpa de usturoi, nucile, pătrunjelul și cimbrul într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Adăugați 1/4 cană de brânză Romano și pulsați de câteva ori pentru a încorpora. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
10
Ungeți pâinea pe partea tăiată cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Răspândiți uniform pesto-ul pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de pâine. Topim pesto-ul cu brânza fontina, ne întoarcem la grătar, cu brânza în sus, închidem capacul grătarului și gătim până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Scoateți din grătar și presărați cu Romano-ul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista