Veggie Turkey Pizzan este o rețetă mediteraneană care servește 8. Pentru 2,9 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 603 calorii. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Cu Curcan Vegetal, Pizza de curcan la grătar cu curcanul rămas de Ziua Recunoștinței, și Pizza Cu Legume.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahăr; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1 lingură ulei, nuci, busuioc și 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați 2 căni de făină; bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5-6 minute.
5
Așezați într-un castron uns; întoarceți o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; apăsați fiecare porție într-un 12-in uns. tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Într-o tigaie mare, gătiți curcanul, ceapa, ardeii, ciupercile și usturoiul în 2 linguri de ulei la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară cu amestec de salată, piper și sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Ungeți uleiul rămas peste aluat. Se acoperă cu amestec de curcan, măsline și brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Coaceți la 425 timp de 15-20 de minute sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.