Pizza cu cartofi copți
Pizzan cu cartofi la cuptor este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 334 de calorii . Pentru 1,1 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză mozzarella, fâșii de bacon, brânză cheddar și până la 5 cepe verzi. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de cartofi la cuptor cu coajă crocantă de cartofi prăjite , Pizza de pâine plată cu cartofi aurii și ceapă caramelizată și Pizza cu crustă subțire de casă + Pesto + Cartofi .
Instrucțiuni
Pregătiți crusta conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Apăsați aluatul într-un 14 inchi ușor uns. tava pentru pizza; construiți ușor marginile.
Coaceți la 400° timp de 5-6 minute sau până când crusta este fermă și începe să se rumenească.
Tăiați cartofii în 1/2 inch. cuburi. Într-un castron, combinați untul, pudra de usturoi și condimentele italiene.
Adăugați cartofii și amestecați.
Întindeți smântână peste crustă; acoperiți cu amestec de cartofi, slănină, ceapă și brânzeturi.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până când brânza se rumenește ușor.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia.