Pizza Chicago Deep-Dish cu ciuperci, ardei și ceapă

Pizza Chicago Deep-Dish cu ciuperci, ardei și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii, sare, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago, Chicago Deep Dish Pizza, și Chicago Deep Dish Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de Pizza adânc și lăsați-l deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați piper, ceapă și usturoi și faceți 5 minute.
Adăugați ciuperci, oregano și sare; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Întindeți jumătate de roșii peste fiecare crustă pregătită și acoperiți fiecare cu jumătate de amestec de legume.
Presărați brânză Monterey Jack și brânză provolone uniform peste pizza.
Coaceți la 475 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți încă 15 minute.
Tăiați fiecare pizza în 8 pene.