Piure de usturoi Conopidă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia de rețete, piureul de usturoi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 102 calorii . Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1367 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei, conopidă, usturoi și parmezan. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 92% . Acest scor este spectaculos. Piureul de conopidă Cheddar , Piureul de Conopidă și Piureul de cartofi cu conținut scăzut de grăsimi cu usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți o inserție pentru aburi într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub partea inferioară a cuptorului. Aduceți apă la fiert.
Adăugați conopida, acoperiți și gătiți la abur până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Între timp, încălziți ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Transferați jumătate de conopidă într-un robot de bucătărie; se acopera si se amesteca la mare.
Adăugați buchetele de conopidă rămase, pe rând, până când legumele devin cremoase. Amestecați usturoiul, parmezanul, crema de brânză, sare și piper negru.