Piure De Cartofi Trufați

Piure De Cartofi Trufați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi trufați. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 397 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți unt de trufe, cartofi de aur yukon, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Trufați, Piure de cartofi trufați cu Prosciutto și rozmarin, și Gratin De Cartofi Cu Piure De Trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Puneți-le într-o cratiță mare, adâncă, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute, până când este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți și întoarceți cartofii în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Între timp, încălziți jumătate și jumătate și untul într-o cratiță mică la foc mediu până când untul se topește. De pe foc, adăugați untul de trufe și lăsați-l să se topească. Dacă untul nu se topește complet, încălziți ușor amestecul, dar nu lăsați trufele să gătească!Cu un mixer de mână, bateți cartofii fierbinți în oală până când sunt rupți. Bateți încet în cea mai mare parte a cremei de trufe fierbinți, parmezanul, 21/2linguri sare și 1 linguriță piper și bateți până când cartofii sunt groși și netezi. (Este posibil să aveți niște cremă de trufe rămase - rezervați-o pentru reîncălzire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
TrufeTrufe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Pentru a menține cartofii fierbinți sau pentru a-i reîncălzi, așezați-i într-un vas termorezistent așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se încălzește încet, adăugând mai multă cremă de trufe dacă cartofii devin prea groși. Condimentează după gust și servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista