Piure De Cartofi Dulci
Piureul de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, sare, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Dulci, Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii cu 1/2 lingurita sare in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez mare 30 de minute sau pana se inmoaie; scurgere. Se răcește ușor cartofii; se curăță și se taie în bucăți.
Bateți cartoful, untul și următoarele 3 ingrediente, în loturi, la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. (Dacă doriți, acoperiți și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 1 lună. Decongelați cel puțin 12 ore la frigider.)
Coaceți la 350 timp de 30 de minute; acoperiți cu marshmallows și coaceți încă 15 minute sau până devin aurii.