Pinioane Scampi Cu Creveți De Rozmarin

Rosemary Shrimp Scampi Skewers este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din rețetele mele necesită crenguțe de rozmarin, vin, cățel de usturoi și suc de lămâie. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Skewers scampi de creveți + Weber Grill GIVEAWAY, Creveți pe frigarui de rozmarin, și Creveți Pe Frigarui De Rozmarin.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați creveți în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinati in frigider 30 de minute, de cotitură sac ocazional.
Lucrând cu 1 crenguță de rozmarin la un moment dat, țineți capătul cu frunze al crenguței în 1 mână. Benzi frunze de pe crenguta cu altă parte, lăsând 1/2 inch de frunze atașat la sfârșitul frunze de crenguta. Repetați procedura cu crenguțele de rozmarin rămase pentru a face 6 frigarui de rozmarin. Filetați 3 creveți pe fiecare frigăruie de rozmarin.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Înveliți ambele părți ale frigăruilor de creveți cu spray de gătit. Aranjați 3 frigarui pe tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand crevetii sunt gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu frigăruile rămase.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.