Pinchos de Cerdo con Salsa de Guayaba (frigarui de porc cu sos de Guava)

Pinchos de Cerdo con Salsa de Guayaba (frigarui de porc cu sos de Guava) este o rețetă mexicană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită suc de lămâie, ceapă, rom și pastă comercială de guava. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chuzos o Pinchos de Cerdo (frigarui de porc la gratar columbian), Chifteluțe de curcan cu sos de Guava (Alb, Alb, Ndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), și Tapas-frigarui picant de porc (pinchos Morunos).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați oregano, ulei, sare și piper într-un castron mare.
Adăugați carne de porc; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore. Filetați carnea de porc și ceapa alternativ pe frigarui de 16 (8 inci).
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 14 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional. Aranjați frigarui pe un platou; păstrați cald.
Pentru a pregăti sosul, combinați pasta de guava și ingredientele rămase într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 8 minute sau pana se omogenizeaza, amestecand continuu.
Serviți sosul cu carne de porc.