Pilaf de vită și ciuperci

Pilaf de vită și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pilaf de vită și ciuperci. Această rețetă servește 4. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 427 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 cepe verzi, filet de vită, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pilaf De Ciuperci, Pilaf De Ciuperci, și Pilaf De Orez Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile și usturoiul în tigaie. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ciupercile incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă orezul. Se amestecă bulionul, sosul Worcestershire, uleiul de susan și ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei GrasArdei Gras
Ulei De SusanUlei De Susan
BulionBulion
OrezOrez
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Acoperiți și fierbeți fără a amesteca 15 până la 20 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista