Pilaf De Orez Sălbatic Din Minnesota
Pilaf de orez sălbatic din Minnesota ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, apă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Supa de curcan, ciuperci și orez sălbatic din Minnesota din Sarasota, Pilaf De Orez Sălbatic, și Pilaf De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați orez sălbatic; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până se înmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 32
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și ceapă; saut 6 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (pătrunjel prin piper).
Combinați amestecul de orez și ciuperci într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 25 de minute.