Pilaf De Orez Indian
Reteta Indian pilaf de orez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel de mâncare are 190 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Pilaf De Linte Indian, și Pilaf De Mazăre Divizat Din India De Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă și bulion de pui la fiert.
Combinați orezul, pudra de curry, praful de usturoi, scorțișoara, ardeiul și cuișoarele într-un bol; se amestecă pentru a se amesteca.
Adăugați orez condimentat și ceapă în bulionul care fierbe. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.