Pilaf De Orez Indian

Pilaf De Orez Indian
Reteta Indian pilaf de orez este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel de mâncare are 190 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, boia de ardei, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin (Pilaf De Orez Pi Inktifon), Pilaf De Linte Indian, și Pilaf De Mazăre Divizat Din India De Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă și bulion de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Combinați orezul, pudra de curry, praful de usturoi, scorțișoara, ardeiul și cuișoarele într-un bol; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați orez condimentat și ceapă în bulionul care fierbe. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista