Pilaf de aur cu sfârâit merguez
Pilaf auriu cu merguez sfârâit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 650 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.78 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți chorizo dacă nu le găsiți, ceapă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pilaf Spelt Cu Ridiche Murată, Semințe De Dovleac, Stafide Aurii, Burgerul De Miel Merguez, și Kebaburi de miel Merguez.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Aruncați dovleceii, un sfert din ceapa feliată și uleiul într-o formă mare de prăjire, condimentați, apoi prăjiți timp de 20 de minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare și adăugați restul de ceapă, plus niște condimente. Gatiti usor timp de 15 minute pana cand se inmoaie si se transforma in aur.
Adăugați scorțișoară și nucșoară la ceapă. Prăjiți timp de 1 min, apoi adăugați pasta de roșii și orezul și sfârâiți câteva minute.
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere. se amestecă orezul, apoi se acoperă și se fierbe timp de 10 minute. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o deoparte încă 10 minute pentru a lăsa orezul să devină pufos și ușor.
Aruncați dovleceii și ceapa, apoi reveniți la cuptor pentru 20 de minute.
Puneți merguez-ul în cuptor într-o cutie separată și prăjiți timp de 20 de minute. Dovlecelul va fi fraged până în acest moment, iar ceapa foarte crocantă (care se apropie de ars într-un mod bun!).
Când este gata de servit, feliați cârnații într-un unghi. Aruncați dovleceii, ceapa, cârnații, menta și fisticul prin orez și serviți cu sosul și o păpușă de iaurt.