Piersici la gratar cu sos de scortisoara-smantana

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați piersicile la grătar cu sos de smântână cu scorțișoară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 51 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, cremă knudsen, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici la gratar cu scortisoara proteine frisca si Caramel, Piersici la grătar cu scorțișoară cu înghețată Mascarpone și nuci de miere Cheerio Granola, și Vafe smantana cu piersici proaspete si sos Praline Pecan prajit.
Instrucțiuni
Se încălzește grătarul uns la foc mediu-mare.
Se amestecă smântână, zahăr și scorțișoară.
Periați părțile laterale ale piersicilor cu miere. Grătar 6 până la 8 min. sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Se servește acoperit cu amestec de smântână.