Piersici la grătar cu sos de zmeură

Piersici la grătar cu sos de zmeură
Piersicile la grătar cu sos de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați aromă de rom, scorțișoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piersici la grătar cu sos proaspăt de zmeură, Piersici la gratar cu sos de zmeura si crema de lamaie, și Grill: piersici cu sos proaspăt de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zmeura și sucul de lămâie într-un recipient al unui blender electric sau al unui robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Apăsați amestecul de boabe printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă, aruncând semințele. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați 1 foaie (18-x 18-inch) de folie de aluminiu grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați jumătățile de piersici, tăiate cu fața în sus, pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Combinați zahărul brun și scorțișoara; lingură uniform în centrul fiecărei jumătăți de piersică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Presărați piersicile cu aromă de rom și punctați cu margarină. Îndoiți folia peste piersici și sigilați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați grătarul peste cărbuni medii (300 până la 350 ); așezați mănunchiuri de piersici pe raft și gătiți 15 minute sau până când piersicile sunt bine încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Pentru a servi, lingurați 2 linguri piure de zmeură peste fiecare jumătate de piersică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista