Piersici și cremă crocantă
Peaches 'n' Cream Crisp necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 249 de calorii, 5 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Dacă aveți la îndemână topping de înghețată cu unt, cereale granola fără stafide, înghețată de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37%, ceea ce este destul de rău. Peaches 'n' Cream Crisp, Piersici la grătar + Piersici și Popsicles cu cremă și Piersici la cuptor cu topping crocant sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune piersicile în patru 8 oz. ramekins sau cupe de cremă. Acoperiți cu topping de unt și granola. Se pune la microunde, neacoperit, la putere maximă timp de 2-3 minute sau până când devine clocotită. Acoperiți cu înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Riesling-ul Schmitt Sohne Relax cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Schmitt Sohne Relax Riesling]()
Schmitt Sohne Relax Riesling
Relax Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar o notă de citrice. Aciditatea naturală conferă acestui vin un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și îți lasă gura apă. Un vin perfect de petrecere sau poate fi savurat cu o varietate de mâncăruri, de la fructe de mare și carne de pasăre până la mâncăruri orientale și salate proaspete.