Pieptul de pui la grătar al lui Jenny

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pieptul de pui la grătar al lui Jenny ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, pudră de ceapă, sare de condiment și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, Piept De Pui La Grătar Cu Miere, și Piept De Pui Picant La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Înmuiați puiul în suc de lămâie și presărați cu pudra de ceapă, piper negru măcinat, sare de condimente și pătrunjel. Aruncați orice suc de lămâie rămas.
Gatiti pe gratar preparate 10-15 minute pe fiecare parte, sau până când nu mai roz și sucuri rula clar.