Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul la grătar cu sos de mop picant. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 123G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1498 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de sos fierbinte, piper, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Piept Picant Condimentat, Piept dulce și picant, și Piept Dulce Și Picant.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înveliți pieptul pe toate părțile cu freca de condimente. Într-o tigaie se adaugă ceapa, usturoiul și berea. Aranjați pieptul în tigaia de prăjire, acoperiți ușor cu folie și dați-l la cuptor timp de 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați toate ingredientele mopului într-un vas mediu. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic și se lasă să gătească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
5
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți pieptul din cuptor și puneți-l pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați lichidul din tigaia de prăjire în sosul de mop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Periați pieptul generos cu sosul de mop și grătați până când pieptul dezvoltă o crustă frumoasă aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Asigurați-vă că periați pieptul la fiecare 2 minute cu sosul de mop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați pieptul de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Tăiați carnea, împotriva bobului, în felii groase de 1/4 inci. Se acoperă cu un pic de sos de mop picant și se aranjează pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
11
Într-un castron mic se adaugă toate ingredientele freca condiment. Se amestecă împreună cu o furculiță până se amestecă bine. Rezervați 3 linguri de frecare pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Presărați restul de condimente frecați peste părțile de pui până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
13
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
14
Adăugați puiul și gătiți timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Dacă utilizați un grătar în aer liber, încălziți grătarul la scăzut. Aranjați puiul pe grătar, acoperiți și grătați la foc indirect până când fierbeți aproximativ 10 până la 15 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
În timp ce puiul este la grătar, adăugați toate ingredientele sosului de grătar într-o tigaie mică și amestecați bine pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mic și se lasă să gătească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
16
Ungeți puiul cu sosul de grătar. Gătiti timp de 3 minute, răsturnați și periați cealaltă parte a puiului cu sosul rămas și gătiți și încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
17
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. Rezervați 2 coapse pentru o altă utilizare. Aranjați puiul pe un platou de servire și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Ungeți dovlecelul cu uleiul de canola și presărați sare și piper. Puneți grătarul și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
19
Scoateți de pe grătar pe o tăietură și tăiați-o în felii groase de 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
20
Transferați într-un bol de servire și serviți cu puiul.