Piept de rață pe fasole albă cu verdeață de păpădie

Piept de rață pe fasole albă cu verdeață de păpădie
Sânii de rață pe fasole albă cu verdeață de păpădie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1186 calorii, 115g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $12.12 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la latimes.com are 1 fani. Un amestec de sâni de rață cu piele crocantă pe fasole, Timp total: oră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Păpădie verde și usturoi gătite în grăsime de rață, Flageolets En Pissenlits (Fasole Cu Verdeață De Păpădie), și Fasole la cuptor cu piept de rață negru și cârnați lingui Apercula pentru rețete similare.

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1morcov, cubuletemorcov, cubulete340ardei habenerobuchet de păpădie verde (desprebuchet de păpădie verde (despre454ardei habeneroNotă: Acest lucru se poate face și fără pieptul de rață prin creșterea cârnaților de usturoi sau mai multNotă: Acest lucru se poate face și fără pieptul de rață prin creșterea cârnaților de usturoi sau mai mult61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePiept de rață cu piele crocantă și asamblarePiept de rață cu piele crocantă și asamblare4Scoateți sânii de rață pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a tăia pe o părtinire în felii groaseScoateți sânii de rață pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a tăia pe o părtinire în felii groase61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePiept de rață cu piele crocantă pe fasole albă cu verdeață de păpădiePiept de rață cu piele crocantă pe fasole albă cu verdeață de păpădie680ardei habeneropiept de rață (aproximativ fiecare)piept de rață (aproximativ fiecare)113ardei habenerocârnați proaspeți de usturoi, sfărâmațicârnați proaspeți de usturoi, sfărâmați3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat515Fiecare porție: calorii; 44 grame proteine; 41 grame carbohidrați; 11 grame fibre; 20 grame grăsimi; 5 grame grăsimi saturate; 158 mg colesterol; 2 grame zahăr; 781 mg sodiuFiecare porție: calorii; 44 grame proteine; 41 grame carbohidrați; 11 grame fibre; 20 grame grăsimi; 5 grame grăsimi saturate; 158 mg colesterol; 2 grame zahăr; 781 mg sodiu2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1ceapa, tocataceapa, tocata1parmezan ras1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1Măcinați împreună sarea, cuișoarele și boabele de piper până la o pulbere fină. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia o ecloziune încrucișată superficială pe partea pielii sânilor de rață, prin piele, dar nu până la carneMăcinați împreună sarea, cuișoarele și boabele de piper până la o pulbere fină. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia o ecloziune încrucișată superficială pe partea pielii sânilor de rață, prin piele, dar nu până la carne1Oreos dublu umplutsare, plus mai mult după gustsare, plus mai mult după gust2cp. legume (de exemplu, spanac)1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1Ceapa galbena medie, tocataapă, plus mai mult dacă este necesarapă, plus mai mult dacă este necesar454ardei habenerofasole albă uscată, cum ar fi cannellini sau Great Northernfasole albă uscată, cum ar fi cannellini sau Great Northern61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteFasole albăFasole albă1Timp Total: oră, 20 de minute plus aproximativ 2 ore timp de coacere pentru fasoleTimp Total: oră, 20 de minute plus aproximativ 2 ore timp de coacere pentru fasole3Când este aproape gata de servit, tocați verdeața de păpădie în secțiuni de 1 inch până unde obțineți aproape toată tulpina. Ar trebui să aveți 3 până la 4 căniCând este aproape gata de servit, tocați verdeața de păpădie în secțiuni de 1 inch până unde obțineți aproape toată tulpina. Ar trebui să aveți 3 până la 4 căni
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista