Piept de pui cu umplutura de mere Curried este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 213 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de mere, usturoi, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Piept de pui cu umplutură de mere Curry, Piept De Pui Curry, și Piept de pui la grătar cu umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și țelina; se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați măr și 1 linguriță de pudră de curry; se sotează 3 minute sau până când mărul este fraged. Se amestecă stafidele, 1/2 linguriță usturoi tocat și 1/3 cană bulion; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Puneți amestecul de mere într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană de amestec de mere în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pui; se sotează 6 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 3/4 linguriță de pudră de curry, bulionul rămas, sucul de mere și usturoiul în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 5 minute sau pana se reduce la 1 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Se adaugă la amestecul de bulion în tigaie; se amestecă cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până se încălzește.