Piept de pui cu umplutură
Piept de pui cu umplutură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porție cu 410 calorii , 45 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 2,07 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine de o zi, sos de piper, țelină și sare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60% , ceea ce este bun. Piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini cu mere , piept de pui în saramură cu sos de ceapă sotat și salată simplă de piept de pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați pielea de pui în jos pe o folie dublă de grosime rezistentă acoperită ușor cu spray de gătit; se presara cu sare si piper.
Într-o tigaie, căliți ceapa și țelina în unt până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Se pune peste pui. Îndoiți folia în jurul puiului și sigilați bine; puneți într-o tavă de copt.
Se coace la 400° timp de 40-45 de minute. Deschideți cu grijă folia.
Coaceți încă 5 minute sau până când sucul de pui curge limpede.