Piept De Pui Cu Lămâie

Piept De Pui Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 691 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, lămâie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Piept De Pui Cu Lămâie, Piept De Pui Marinat Cu Lămâie-Soia, și Piept de pui cu lămâie cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu-mic, adăugați usturoiul și gătiți doar 1 minut, dar nu lăsați usturoiul să se rumenească. De pe foc, adăugați vinul alb, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oregano, cimbru și 1 linguriță de sare și turnați într-un vas de copt de 9 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Vin AlbVin Alb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se usucă pieptul de pui și se așează cu pielea în sus peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SosSos
5
Periați pieptul de pui cu ulei de măsline și presărați-le din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Tăiați lămâia în 8 pene și puneți-o printre bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
7
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute, în funcție de dimensiunea sânilor de pui, până când puiul este gata și pielea este ușor rumenită. Dacă puiul nu este suficient de rumenit, puneți-l sub broiler timp de 2 minute. Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
8
Se presară sare și se servește fierbinte cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista