Piept De Pui Cu Crustă Pesto

Piept de pui cu crustă Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 453 calorii, 29G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pesto cumpărat, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Pui Cu Crustă De Fistic, Piept de pui cu crustă de arahide, și Piept de pui cu crustă de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. amestec pesto, nuci tocate, 2 linguri suc de lămâie și coajă de lămâie rasă în procesor doar până se combină.
Așezați puiul pe o foaie mare de copt cu margini. Înveliți tot puiul cu amestec de pesto.
Coaceți puiul până la fiert, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul pe platou. Cort cu folie.
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron mic, apăsând pe solide în strecurătoare pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Bateți în restul de 2 linguri de suc de lămâie. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Puneți sosul peste pui.
Se ornează cu pene de lămâie și se servește.