Piept de pui ars cu salată franceză de cartofi

Reteta piept de pui ars cu salata de cartofi francezi este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo cu sos de brânză albastră și salată de Jicaman și pepene verde, Piept de pui prăjit cu roșii uscate la soare, și Piept de pui ars cu sos de tigaie cu ierburi de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere și gătiți cartofii 15 minute sau până când cartoful este ușor străpuns cu o furculiță.
Adăugați fasole verde în ultimul minut de gătit; se scurge și se lasă deoparte.
În timp ce cartofii gătesc, combinați 1 lingură de ulei de măsline, pătrunjel, muștar, oțet și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Condimentează după gust cu piper negru. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, feliați bucăți mai mari în jumătate sau sferturi și adăugați în castron. Aruncați pentru a acoperi și puneți deoparte.
Acoperiți pieptul de pui cu hârtie pergament; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și se condimentează cu piper negru.
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină. Se încălzește restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 6 până la 8 minute până când puiul începe să se rumenească; întoarceți-vă spre cealaltă parte.
Adăugați șalotă și gătiți 5 până la 6 minute sau până când un termometru pentru carne din partea cea mai groasă a pieptului de pui înregistrează 16
Adăugați suc de lămâie și tarhon și întoarceți puiul până când este acoperit uniform.
Transferați puiul într-un platou de servire și răzuiți orice șalotă rămasă în salată de cartofi.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.