Piept de pui ars cu salată franceză de cartofi

Piept de pui ars cu salată franceză de cartofi
Reteta piept de pui ars cu salata de cartofi francezi este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo cu sos de brânză albastră și salată de Jicaman și pepene verde, Piept de pui prăjit cu roșii uscate la soare, și Piept de pui ars cu sos de tigaie cu ierburi de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere și gătiți cartofii 15 minute sau până când cartoful este ușor străpuns cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați fasole verde în ultimul minut de gătit; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3
În timp ce cartofii gătesc, combinați 1 lingură de ulei de măsline, pătrunjel, muștar, oțet și 1/4 linguriță de sare într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Condimentează după gust cu piper negru. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, feliați bucăți mai mari în jumătate sau sferturi și adăugați în castron. Aruncați pentru a acoperi și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Acoperiți pieptul de pui cu hârtie pergament; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Dragă pui în făină. Se încălzește restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați puiul în tigaie și gătiți 6 până la 8 minute până când puiul începe să se rumenească; întoarceți-vă spre cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați șalotă și gătiți 5 până la 6 minute sau până când un termometru pentru carne din partea cea mai groasă a pieptului de pui înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Adăugați suc de lămâie și tarhon și întoarceți puiul până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Transferați puiul într-un platou de servire și răzuiți orice șalotă rămasă în salată de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista