Piept de curcan ars cu legume rădăcinoase prăjite și sos Chardonnay
Nevoie de un fel principal fără lactate? Piept de curcan ars cu legume rădăcinoase prăjite și sos Chardonnay ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați chardonnay, cimbru, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit la grătar cu sos Chardonnay, Prăjiți Curcan Cu Legume Rădăcinoase Și Sos, și Piept de curcan prăjit cu sos de roșii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați pieptul de curcan în jumătate și scoateți pieptarul din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Apă Pentru A Permite
3
Așezați osul într-o tigaie mare, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Sternul va acționa ca un suport natural de prăjire. Înconjurați-l cu legume și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Stropiți cu ulei și condimentați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
5
Coaceți la cuptor timp de 15 minute în timp ce pregătiți pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Înveliți o tigaie mare cu ulei. La foc mediu, căutați pielea pieptului de curcan în jos până când este crocantă. Într-un castron mic, combinați miere, frunze de cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți curcanul din tigaie și ungeți cu pasta de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor, apoi așezați pieptul de curcan deasupra osului prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se toarnă vinul și bulionul de pui. Acoperiți cu folie de aluminiu și reveniți la cuptor timp de 30 până la 40 de minute. Ungeti periodic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Aranjați pieptul de curcan și legumele rădăcinoase pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
11
Încălziți sucurile de tigaie pe plită peste flacără medie. Răzuiți tigaia de prăjire cu o lingură de lemn pentru a slăbi particulele de jos și laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
12
Se amestecă făina cu 3 linguri de apă pentru a crea o suspensie și se amestecă în sosul de tigaie. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 8 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
13
Serviți sosul alături de platoul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt