Piept cremos de pui
Pieptul cremos de pui este o garnitură fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 241 de calorii. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 11 fani. Un amestec de ardei cayenne, dressing de salată, dressing cremos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt pieptul cremos de pui cu usturoi, pieptul cremos de pui cu usturoi și pieptul cremos de pui cu usturoi.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de sticlă, amestecați împreună sosul cremos de salată, sosul de salată în stil italian și ardeiul cayenne.
Se adaugă pieptul de pui și se amestecă. Acoperiți și dați la frigider. Marinați timp de 1 până la 2 ore.
Preîncălziți un grătar de exterior pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți pieptul de pui din marinată și puneți la grătar timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte, până când nu mai sunt roz și sucurile curg limpede.