Piept aburit în Guinness-uri

Piept de aburit în Guinness-ul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 404 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin, oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere, Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu prăjituri de ovăz Guinness, și Mile High Guinness Brownies cu înghețare Guinness Buttercream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Se amestecă sare, piper negru, boia de ardei, busuioc, oregano, praf de usturoi și praf de ceapă într-un bol; frecați amestecul de condimente peste piept.
Aranjați inele de ceapa în partea de jos a o tigaie; pune piept, grăsime-partea de sus, deasupra ceapa. Împrăștiați frunzele de dafin în jurul pieptului.
Se toarnă bere peste piept. Acoperiți tigaia de prăjire cu un capac rezistent la cuptor sau folie de aluminiu.
Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 8 ore. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să citească o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de feliere.