Piei De Cartofi Cu Brânză
Piei de cartofi Cheesy este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă verde, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 41 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piei De Cartofi Cu Brânză, Piei De Cartofi Cu Brânză, și Piei De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.străpungeți cartofii pentru a permite aburului să scape.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până se înmoaie.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați cartofii pe lungime în sferturi; scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji de 1/4 inch. Păstrați pulpa de cartofi pentru o altă utilizare.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați cojile de cartofi, cu pielea în jos, pe raft în tigaia pentru pui.
Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 5 minute sau până când sunt crocante și maronii.
Se presară cu brânză. Se fierbe aproximativ 30 de secunde sau până se topește brânza.
Se servește fierbinte cu smântână și ceapă.