Piciorul umplut de miel cu sos Balsamic-smochin este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 257g de proteine, 173g de grăsime, și un total de 3396 calorii. Pentru $26.29 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, oțet balsamic, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Picior De Miel Umplut Cu Mentă Și Feta Cu Sos Balsamic De Portocale Din Sânge, Miel ars cu sos Balsamic, și Rozmarin-picior de miel prăjit cu sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați prunele și coacăzele tocate cu creme de cassis într-un castron mic și dați deoparte. Într-un alt castron mic, combinați rozmarinul, cimbru, coriandru, sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De Cassis
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Coacăze
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Prune Uscate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Desfaceți și derulați mielul, așezați-l plat pe suprafața de lucru. Tăiați excesul de grăsime și tăiați orice părți groase deschise, astfel încât să fie uniform groase și de formă oarecum dreptunghiulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
4
Presărați jumătate din amestecul de plante peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5
Se amestecă migdalele și menta tocată în amestecul de prune; se întinde uniform peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prune Uscate
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Rulați începând de la una dintre laturile scurte și legați cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Tăiați 9 fante de aproximativ 1 inch adâncime în vârful Mielului și introduceți o felie de usturoi în fiecare. Frecați cu ulei de măsline și presărați cu amestecul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați cusătura de miel cu fața în sus pe un suport așezat într-o tigaie. Prăjiți în cuptorul preîncălzit la coacerea dorită. Pentru mediu-rar, un termometru introdus în centru va citi 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți mielul din cuptor și acoperiți cu folie. Lăsați să se odihnească timp de 15 minute în timp ce continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce mielul se odihnește, aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se fierbe până când oțetul s-a redus la jumătate, 4 până la 5 minute. Odată redus, amestecați untul, mierea și smochinele feliate. Se amestecă până când untul s-a topit, apoi se ia de pe foc, se amestecă busuiocul tocat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Pentru a servi, scoateți sfoara din miel și tăiați-o în felii groase de 1/2 inch. Aranjați pe un platou cald de servire și stropiți cu sosul de smochine, garnisiți cu frunze de mentă și busuioc.