Picioare de rață fierte și piept de rață saut

Picioare de rață fierte și piept de rață saut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de rață fierte și pieptul de rață saut. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3031 calorii, 83g de proteine, și 272G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, ceapă precum vidalia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, Picioare De Rață Fierte Cu Rutabagas, și Picioare De Rață Fierte Crocante.

Instrucțiuni

1
Tăiați picioarele, aripile și sânii din rață și tăiați carcasele și vârfurile aripilor pentru stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Aripi De PuiAripi De Pui
Rață întreagăRață întreagă
2
Îndepărtați oasele de pe sâni, lăsând pielea. Răciți picioarele, aripile și sânii într-o pungă sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
3
Spălați prazul, apoi puneți într - o oală de 6 până la 8 litri cu carcasă, 1 ceapă (tăiată în jumătate), morcov, apă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aduceți la fierbere, spumă de degresare. Reduceți căldura și fierbeți ușor, neacoperit, degresând ocazional, 1 oră.Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, aruncând solidele. Îndepărtați și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PiperPiper
CeapăCeapă
StocStoc
ApăApă
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați grosolan ceapa rămasă. Cojiți păstârnacul și tăiați-l în bastoane de 3 inci (grosime de 1/4 inch). Picioarele și aripile se usucă și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
PiperPiper
CeapăCeapă
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală largă de 6 până la 7 litri la foc mediu-mare până când strălucește, apoi se rumenesc picioarele și aripile, întorcându-se o dată, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați pe o farfurie.
8
Adăugați ceapa în oală cu păstârnac, ghimbir, coajă, suc, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când legumele sunt înmuiate și aurii palide, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SucSuc
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați 2 căni de rață (economisiți restul pentru o altă utilizare) și cuibăriți picioarele și aripile în legume. Aduceți la fierbere. Acoperiți oala și fierbeți la cuptor până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
Aripi De PuiAripi De Pui
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei 1 oră în timp ce gătiți sânii.
11
Condimentați sânii de rață cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
PiperPiper
SareSare
12
Încălziți uleiul de linguriță rămas într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește. Gătiti sânii de rață, cu pielea în jos, până se rumenesc bine, 6 până la 8 minute. Întoarceți și gătiți aproximativ 6 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Se amestecă pătrunjelul și usturoiul. Feliați sânii în cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
15
Serviți picioarele și aripile peste păstârnac și serviți pieptul feliat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
Aripi De PuiAripi De Pui
16
Se presară cu amestec de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
1
* Stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit (acoperit odată răcit). Grăsimea va fi mai ușor de îndepărtat odată rece și solidificată.* Picioarele și aripile pot fi fierte cu 1 zi înainte și răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Aripi De PuiAripi De Pui
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista