Piccatanul de pui cu ciuperci este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.
Instrucțiuni
1
Aplatizați pieptul de pui la 1/8-in. grosime. Se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu. Gatiti puiul 2-3 minute pe fiecare parte sau pana cand sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un platou; păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați un singur strat de ciuperci și gătiți, fără a amesteca, aproximativ 5 minute sau până când ciupercile devin roșu-maronii pe o parte. Întoarceți ciupercile, adăugați usturoi și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați vin. Slăbiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se aduce la fierbere: se amestecă bulionul și se aduce înapoi la fierbere. Feliați 4 felii subțiri din lămâie și sucul rămas de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați felii de lămâie și suc în tigaie. Se amestecă caperele și se continuă gătitul până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Piccata de pui funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Atât gr Corcrolner Veltliner, cât și Sauvignon Blanc au arome de citrice și plante care completează lămâia și pătrunjelul piccata de pui. Santan Ema Select Terroir Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Santa Ema Select Terroir Sauvignon Blanc
Galben-pai strălucitor, acest Sauvignon Blanc are arome intense de citrice proaspete însoțite de note de mere și pere. Este un vin tânăr proaspăt, cu echilibru bun și aciditate plăcută.Combinați cu pește cu aromă ușoară, crustacee, ceviche și brânzeturi proaspete.